Routebeschrijving

Vanaf Leiderdorp:

Vanaf het Engelendaal linksaf de brug over. Aan rechterkant is het Essostation. Bij Stoplicht r.a. de IJsselmeerlaan op. Deze afrijden tot een T-splitsing. Daar ga je r.a. de Zwartemeerlaan op. Op de hoogte van het bordje Zijde - Wende - Dal gaat de Zwartemeerlaan over in de Veluwemeerlaan. Je blijft doorrijden tot een zebrapad. Voorbij het zebrapad zie je aan de rechterkant een bordje Duin→. Je kunt dit straatje, Azaleaduin inrijden en daar of in de buurt parkeren. Loop nu terug naar de Veluwemeerlaan en steek deze over naar het voetpad langs een rijtje eengezinswoningen. Mijn praktijk is op nummer 14.

Vanaf de Willem de Zwijgerlaan en de Groenoordhallen:


Je rijdt l.a. de Gooimeerlaan op. Bij een rotonde rechtdoor. Bij een T-splitsing l.a. De spoorlijn is aan je linkerhand. Volg de rondweg, aan je rechterhand zie je de Turnhal Leiden. Je blijft rechtdoor rijden. Als je het bordje Veld aan je rechterhand ziet rijd je door en sla daarna l.a. bij de eerstvolgende straat Azaleaduin in. Aan je rechter hand of in de buurt kan je parkeren. Loop nu terug naar de Veluwemeerlaan en steek deze over naar het voetpad langs een rijtje eengezinswoningen. Mijn praktijk is op nummer 14.

Busverbinding:

Buslijn 3 en 4 Leiden-Merenwijk
Uitstappen bij bushalte Broekweg dit is een paar honderd meter vanaf mijn huis.
Je loopt terug in de richting waar de bus vandaan kwam naar een pad langs een rij eensgezinswoningen. Mijn praktijk is op nummer 14.